Activiteiten

Aannemingsbedrijf Karbet BV houdt zich voornamelijk bezig met de volgende bedrijfsactiviteiten:

  • kelderbouw
  • woninguitbreiding
  • verbouwingen
  • utiliteitsbouw
  • renovatiewerk
  • betonwerk
  • bijzondere constructies
  • civieltechnische werken


Kelderbouw

Ons bedrijf is zeer gespecialiseerd in de bouw van kelders. Dit kunnen kelders zijn onder bestaande of nieuwe woningen, wel of niet gefundeerd op heipalen. Wij beschikken over een zeer ruime expertise in deze gespecialeerde bouwaktiviteit waardoor wij in staat zijn bijna iedere kelder te realiseren. Het spreekt voor zich dat u bij ons ook terecht kunt voor een prefab-kelder. Ook het waterdicht maken van kelders behoort tot onze bedrijfsaktiviteiten.

Voor meer informatie bekijk onze brochure over de bouw van kelders onder bestaande woningen.

Woninguitbreiding

Door ons bedrijf zijn reeds vele woninguitbreidingen gerealiseerd zoals: aanbouwen, serre's, opbouwen, dakkapellen en kelders.

Nieuwbouw

Nieuwbouwplannen kunnen door ons op maat worden uitgewerkt waarbij uw wensen centraal staan. Of het nu een woning danwel een bedrijfspand betreft, wij verzorgen zonodig het gehele bouwtraject van ontwerp en vergunningsaanvraag tot aan de realisering van uw bouwplan (turn-key)

Verbouwingen

Voor het verbouwen van woningen bent u bij ons aan het goede adres. Hierbij speelt de omvang van het werk geen enkele rol. Wij voeren het werk uit met vakkundige medewerkers waardoor de kwaliteit in alle opzichten gewaarborgd is.

Utiliteitsgebouwen

De bouw van bedrijfspanden kunt u gerust aan ons overlaten. Ook hierbij geldt, dat wij zonodig het gehele bouwtraject van ontwerp tot aan de realisering voor u verzorgen.

Betonbouw

In nagenoeg ieder bouwwerk wordt in meer of mindere mate gewapend beton toegepast. Of het nu gietbeton danwel spuitbeton betreft, u kunt bij ons terecht.

Bijzondere bouwconstructies

Onder de bijzondere bouwconstructies verstaan wij die werken die zeer specialistisch van aard zijn, zoals machinefundaties, funderingen, bijzondere bouwconstructies uitgevoerd in staal en/of beton en bruggen. Het spreekt voor zich dat de benodigde berekeningen door ons worden gemaakt.

Civieltechnische werken

Om het geheel compleet te maken worden de benodigde civieltechnische werken, zoals grond en rioleringswerken in eigen beheer uitgevoerd.

Offerte aanvragen