De voordelen van 'ondergronds' uitbreiden

Op zoek naar extra ruimte om te wonen, te werken, muziek te maken of een hobby uit te oefenen? Een groter huis kopen kan natuurlijk, maar is dat nodig? Veel mensen wonen eigenlijk heel prettig en gezellig, alleen extra ruimte zou wel fijn zijn…

Een kelder onder uw woning kan dan uitkomst bieden. De voordelen:

    • U creeert extra ruimte in uw eigen huis,
    • de bank verhoogt doorgaans graag uw hypotheek voor dit doel want
    • uw huis stijgt in waarde en
    • voor een kelder hoeft u niet door een langdurige welstandsprocedure heen (voor dakopbouw wel!);
    • uw kelder kan dus snel gerealiseerd worden.

Hoe werkt het, wat kost het?

De samenwerking met Karbet begint bij een inventarisatie van uw wensen. Waarvoor wilt u de kelder gebruiken? Wilt u er wonen, studeren, werken of wilt u de kelder gebruiken als extra bergruimte.

Op basis van uw wensen wordt er door de ingenieurs van Karbet vervolgens goed gekeken naar de technische mogelijkheden, de meest geschikt bouwmethoden en de financiele consequenties daarvan. Op basis daarvan krijgt u van Karbet een vrijblijvende kostenindicatie, die u in staat stelt om af te wegen of u de investering de moeite waard vindt en hoe u de financiering wilt en kunt regelen.

Beslist u om de kelder daadwerkelijk te realiseren, dan stelt Karbet de definitieve offerte en het werkplan voor u op. Als de aannemingsovereenkomst is gesloten, wordt de opdracht zo efficient en snel mogelijk uitgevoerd.

Het spreekt voor zich, dat de bouw van een kelder overlast met zich meebrengt, maar weest u gerust dat Karbet dit tot een minimum zal beperken.

Kennismaken?

Uiteraard kunnen we op deze internetpagina niet alles vertellen en uitleggen. Graag komen we dan ook - geheel vrijblijvend - bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Als u vandaag nog via onze contactpagina contact met ons opneemt, maken we op korte termijn een afspraak.


Offerte aanvragen